Cam asa a sunat discutia mea de astazi la telefon cu reprezentantul companiei cu care am o asigurare din 2008, varianta cea mai complexa. Ce daca parchetul meu frantuzesc (laminat) nu are sistem click-clack ca sa poata fi inlocuit partial, ce daca acum nu mai gasesc acest produs pe piata – compania imi plateste doar 4 mp. Restul de bani pentru 16 mp (materiale, transport, mana de lucru, folie), sa mi-i recuperez de la vecin.

Da, vecinul de la etajul superior a facut „imbunatatiri” si a adus si un instalator „priceput” sa schimbe tevi, robineti etc. Numai ca in acest proces a spart o teava si apa a curs si a curs. Acum 2 zile am gasit in garsoniera apa de 1 palma in bucatarie, mobila uda, peretii siroind, tavanul din camera si bucatarie devenisera o strecuratoare, iar parchetul un burete.

La constatare a mers Bogdan,care a fost amabil, ca de obicei, dar foarte indulgent cu dl. constatator. Asa ca vor suporta costul lavabilei, mana de lucru si glet (doar pentru peretii afectati) si 4 mp de parchet. Acum astept constatarea. Sa vad si eu ce si cum. Dar problema mea este legata de cei 4 mp de parchet, caci eu trebuie sa il inlocuiesc pe tot – 20 mp.

Uite asa invatam cum sa ne alegem si societatea de asigurari si sa citim cu atentie contractele; experienta ne invata.

Anunțuri